кадър bgonair.bgНе вярвам да намерим мама жива. Това коментира за bgonair.bg дъщерята

...
кадър bgonair.bgНе вярвам да намерим мама жива. Това коментира за bgonair.bg дъщерята
Коментари Харесай

Дъщерята на изчезналата брокерка в Бургас: Ще съдя полицията, че не си свърши работата

кадър bgonair.bg

Не имам вяра да намерим мама жива. Това разяснява за bgonair.bg дъщерята на изчезналата в Бургас брокерка Теодора Бахлова - Християна Радоева.

" Надявам се килърът на майка ми да влезе в пандиза, нищо повече. От полицията нищо не споделят. Трябваше това момче на да го намерят разчленено, с цел да се случи нещо с майка ми. Ще осъждам полицията, че не си е свършила работата. Ще желая доживотна присъда за убийците на майка ми ", съобщи трепереща и през сълзи Християна Радоева.

Тя продължава да твърди, че майка й е имала бизнес връзки с задържания предприемач Станимир Рагевски. Той беше арестуван за злокобното ликвидиране на 28-годишния Юмер Мехмед, член на бандата на Митьо Очите. Късно нощес криминалисти са разкрили тялото на изчезналия на 4 август мъж. Трупът е бил разчленен, подложен в четири чувала и изхвърлен в мочурище в езерото " Вая " в Бургас.

За отвличането на Юмер е арестуван предприемачът Станимир Рагевски, но за фактическия причинител на убийството се проверява неговия готвач Данаил, който е работил в заведение на предприемача. Разследващите търсят връзка сред убийството на Юмер и изчезналата преди 10 месеца брокерка Теодора Бахлова. Очаква се Прокуратурата да даде повече информация по заплетения случай.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР